Hem Mode Bilder Allmänt Emils Design

Det är nytt år om 1h

Skulle bara säga gott nytt år! Det här året har gått väldigt fort och det har varit väldigt bra också.
Nu ska jag och alla sätta oss i soffan och se Mamma Mia, sen ska vi nog gå ut och se på alla fyrverkerier.


HM

Nu har nya HM katalogen kommit, så snart ska jag lägga mig i sängen och se om jag hittar något fint. Hejdå //Clara ;)

Halloj!


Skor: HM
Örhängen: HM
Ljuslykta: Indiska
Väska: Forever21
Ljus: Ikea
Halsband: Cocoo
Film (The pursuit of happyness)

Halloj! Den här dagen har varit ungefär som igår, inte gjort något speciellt. Men jag har letat efter dom här fina sakerna ovanför. Skorna var väldigt fina, det var fin färg och det är fint när skosnörena är i samma färg som skorna. Om mina converse blir för små så vill jag köpa dom. Och filmen där uppe är jättebra, en av dom bästa jag har sett! Den är rolig, sorglig och......jättebra. Ni måste se den, i alla fall på trailern ;)

 

Hej


Idag har jag nästan inte gjort någonting. Har bara suttit hemma och surfat runt på olika hemsidor. Men igår var jag med Elinor :) Vi började med att vara hemma hos henne. Vi gick en liten promenad och tog kort med hennes nya systemkamera, så nu väntar jag på att hon ska skicka några kort till mig :P Sen gick vi hem till mig, vi spelade lite othello och så.

Min lillebror Emil har hjälpt mig att fixa snö på bloggen, så nu är det lite juligt :) Och ni har säkert också märkt att det kommer upp ett litet fönster där man ska skriva sitt namn, när man ska surfa in på min blogg, de har han också gjort till mig. Men det börjar bli lite jobbigt att skriva sitt namn varje gång, så det ska han nog få fixa tillbaka. Emil ville att jag skulle länka till hans blogg, så HÄR är den. Jag måste ha läst ut en bok innan skolan börjar, så nu ska jag fortsätta att läsa "Om jag kunde drömma". Hejdå! //Clara 

Nej!!

Neeej! Min kamera har gått sönder, den ramlade ner från stolen...
Hoppas att den går att laga, och att det inte blir så dyrt.
 

Serie




Idag har jag inte gjort så mycket. Har varit på gateau och fikat med kusinerna Hilma och Signe, sen så har vi ritat en massa. Här är en serie vi har gjort, jag har ritat och dom har kommit på handlingen, snygg va? ;)
Ne, nu måste jag läsa lite mer, twilight jag fick i julklapp är så bra! Ett tips till alla er som inte har läst den. Hejdå!

Tjenamors

Julen har varit jättebra och jag har fått massa bra julklappar. Jag fick ett Thomas Sabo halsband där man kan hänga olika hängen i, jag fick ett peacemärke. Och idag tänkte jag köpa ett till hänge, men jag hittade inte det jag ville ha. Dom här nedanför är väldigt fina tycker jag :) Tror att jag ska köpa kesettet om jag hittar det någon stans. Och kameran är ju också jättefin, men den är lite dyrare så jag ska önska mig den när jag fyller år istället.
 
Viktoria utmanade alla att göra det här, så nu gör jag det :)

skriv ditt namn med lillfingret: clara
skriv ditt namn med armbågen: clara
skriv ditt namn med pannan: re9021
skriv ditt namn med foten: clara
skriv ditt namn med näsan: clara
skriv ditt namn med hälen: clarqa
skriv ditt namn med tänderna: clara 
skriv ditt namn med örat: <aunza

Hehe, gick ju ganska bra i alla fall. Att skriva med örat och pannan var svårt! Det står att man ska skriva med foten, men jag skrev med stortån, räknas det som fot? :P Nu ska jag till småkusinerna och leka lite, hejdå! /Clara

Stanstanstanstanstanstanstan

Idag har jag varit i stan hela dan. Jag köpte ett par jättefina cheap monday på weekday. Dom är mörka och har typ gula sömmar. Känns konstigt att ha på sig dom eftersom dom inte är så tajta som dom jag brukar ha. Men dom är supersköna. Sen köpte jag inget mer. Men mamma köpte en fin, svart låda till mig som jag ska ha i mitt rum.

Snart kommer mina kusiner Hilma och Signe från skåna hem till oss, det ska bli kul :)

Hejdå! /Clara  

Det är lov nu!






Igår var det julavslutning på skolan. När vi hade slutat fick vi låna ett litet klassrum där jag och några andra kompisar bytte julklappar med varandra. Titta vilka fina saker jag fick! :) Halsband, tröja, örhängen, afisch och sen en bok. Tacktack.

Idag har jag nästan inte gjort någonting, tiden har gott så fort. Men jag tror att jag ska städa rummet, det ligger saker över hela golvet och skrivbordet. Hejdå/ Clara :)

JULJULJULJUL

Ohh, vad skönt, imorgon är det lov! Sen är det ju bara 6 dagar kvar till julafton också! Längtar supermycket! Nu ska jag ta och slå in lite presenter sen ska jag göra julkort. Hejdå /Clara :)
 

Julklappar

Jag och Elinor åkte till Täby Centrum igen för att köpa julklappar. Vi gick runt ett bra tag innan vi kom på vad vi kunde köpa, så skönt att det är gjort nu, hoppas att det vi köpte var bra! Efter att vi hade köpt våra julklappar satt vi oss på ett café och fikade lite, supermysigt. Förstår inte att man kan bli så pigg av lite fika, var som att jag hade fått i mig massa energipiller. Vi hann några affärer till innan Elinors mamma kom och skjussade hem oss. Ja, den här dagen har varit väldigt bra tycker jag. Den mesta delen av dagen har varit bra i alla fall. Nu ska jag se lite äntligen hemma  sen ska jag slå in en present. Adios!

kaleidoskop



Hejsan! I fredags var jag i Täby Centrum med Elinor. Det var till för att jag skulle köpa julklappar, men jag hittade ingen bra så jag köpte en svart och vitrandig kofta till mig istället. Jag måste åka tillbaka och köpa julklappar, det börjar ju bli lite bråttom. Emil (brorsan) har varit och köpt presenter till hela familjen idag, undrar vad han har köpt till mig ;)  Idag har jag inte gjort så mycket, bara varit hemma. Ska nog ta och göra pepparkakor snart, hejdå! /Clara

Blev ett lite rörig inlägg, men hoppas att ni förstår ;P

Önskar mig


Viktoria hade en bild på vad hon önskade sig i julklapp, så nu gör jag likadant!

Supersnygg väska från nuknuk.
Armband från indiska och forever21.
Boken "Om jag kunde drömma", den ska vara bra!
Träd från Ikea, hade tänkt att hänga mina halsband och armband där.
Bra pennor behöver jag, i många olika färger.
Massa kuddar måste jag också ha i min säng, den där uppe är från indiska.
Agendorna i skolan är så fula, vill ha en ny, snygg almenacka från personligalmenacka. Det är kul att man kan välja själv hur man vill ha den!
Och sen en spargris, tror att den kommer från Åléns.

Ja, det är det jag önskar mig, men önskelistan hinner nog bli mycket längre innan det är julafton.

Efter skolan följde Elsa och Viktoria med mig hem, vi gjorde kladdkakor i muffinsformar med rött strössel på. Imorgon ska vi sälja de i cafét och sen ska vi julpyssla också, det blir nog kul :) Men det som inte är riktigt så kul är att jag måste stiga upp klockan sex, för att vi ska se på skolans luciatåg. Men det är ändå lite mysigt att stiga upp tidigt när det är alldeles mörkt ute. Nu ska jag ta en macka, hejdå! / Clara

Halloj


Halloj! Det är ju inte alls lång tid kvar till jul. Än så länge har jag bara hunnit köpa en julklapp, måste komma på vad jag ska köpa till alla. Pappa vill ha en pannlampa, så det kommer han nog att få. Men sen vet jag inte. Ne, nu måste jag träna mer på spanskaprovet, vill inte att det ska gå lika dåligt som SOprovet vi hade idag. Hejdå! /Clara

Cheap Monday

Hejhej! Jag och mamma har varit i Täby Centrum idag för att leta ett par jeans till mig. Vi hittade inga bra, jag tror att det blir ett par Cheap Monday  när vi åker till stan istället. Dom är snygga, sköna och passar bra. Nu blir det fika, sen måste jag träna på att böja spanska verb. Hejdå! / Clara :)



Blått




Foto: jag


Indiska


Godmorgon! Idag blir det nog en ganska vanlig dag, måste städa, träna till prov och göra massa andra sånna saker. Och min önskelista blir bara längre och längre, dom här sakerna ovanför skulle jag gärna ha, indiska har så fina armband och sånt! /Clara :)  

Välkommen till min nya blogg!



Hej! Äntligen har jag skaffat en ny blogg, ville liksom börja om från början igen. Så nu har jag bestämt mig, jag ska skriva oftare och lägga in lite mera bilder, så att det inte blir sådär tråkigt! Sen måste jag också berätta varför bloggen heter som den heter. Clara är mitt "vanliga" namn och Matilda är mitt mellannamn, och för att det blev Matilda först och inte Clara är för att det bloggnamnet redan var upptaget.  /Clara :)


RSS 2.0