Hem Mode Bilder Allmänt Emils Design

Ny header igen?


Jag har ändrat designen ganska många gånger nu, men blir aldrig riktigt nöjd. Men nu håller jag på att fixa en som jag tror kommer att bli bra. Den är lite annurlunda, den är inte alls lik dom andra som jag har gjort. Kan ni se på bilden vad det är för något som är till vänster? Kanske lite svårt att gissa, för det är bara en liten, liten bit av den. Men vi får se, jag tror att jag har den jag har nu ett litet tag till i alla fall.

Nu ska jag se film med Emil. Det ska bli en myskväll ;) Vi har laddat med massa godis så det kommer nog bli bra. Ha det bra! //Clara 

Penslar


Om du klickar på bilden kommer du till en jättebra hemsida där du kan ladda hem fina penslar till photoshop (gratis) //Clara

Hemma

Nu är jag hemma! Det var jättekul i Romme, bra backar och bra väder. Jag brukar inte åka skidor så ofta, men det är verkligen superkul. Det var väldigt mycket folk, så man fick vänta på liftarna ganska länge, men det gjorde inte så mycket. När klockan var kvart över fyra åkte vi hem. Hemresan var mycket bättre än resan dit. Det visades film på bussen och sen somnade jag.

Jag i backen ;)

Romme!

Vad jag är GLAD! Pappa sa att vi kanske skulle åka skidor i Väsjöbacken i morgon, och vi ska åka skidor! Men inte i Väsjöbacken, vi ska till Romme. Oh vad kul :-) Så nu måste jag packa lite, för att det blir tidigt.

Idag var vi och badade, det var jättekul! Ne, nu hinner jag inte skriva. Kram//Clara :)♥


Ny design!

Ni ser väl att jag har bytt design? Från en ganska mörk...till en ljusrosa. Headern är ganska lik den jag hade innan, bara att jag har andra färger, lite längre text och en annan bild. Vad tycks? Min lillebror hjälpte mig också att sätta dit en gunga i vänstra hörnet, det blev lite kul.

Igår såg jag på bio med Elli, "Bedtime stories". Haha, den var rolig. Jag tror att jag gillar alla filmer med Adam Sandler.
Om jag skulle vara lite yngre tror jag att den skulle vara den bästa filmen sett ;) Den får 7,56 poäng av 10, och det är ganska bra!

Idag ska jag åka till ett äventyrsbad med mina två brorser och pappa. Det kommer nog bli jättekul, Isak kommer nog också att tycka att det är kul, han har aldrig badat på ett badhus innan. Kram//Clara

Jag kommer inte på något att skriva, så det blir en bild istället för text.


Chokladhjärtan

Snö

Idag har jag varit med Elsa. Vi åkte sopsäck i pulkabacken, det gick inte så snabbt men det var kul! Förutom att jag har varit med Elsa så har jag suttit vid datorn och städat lite. Vet inte vad jag ska skriva, så ni får se tre bilder jag tog i morse. Kram//Clara



Det har kommit så mycket snö! Jag tror nog att det är ett litet snörekord för 2009 (Stockholm). Jag hade funderat på att ta bort snön i min blogg, men nej, den får vara kvar ett tag till!

Walk-in closet


Bildkälla

Vem skulle inte vilja ha en walk-in closet? Tänk att ha ett stort rum med bara kläder! Jag skulle nog inte behöva det, jag har inte så mycket kläder. Men man kan ju drömma. Jag behöver verkligen påfyllning i min garerob, känns som jag bara har gamla kläder. Ska sätta mig vid TV:n en stund nu.   

Igår

Heej! Igår sov jag, Elinor och Viktoria över hos Elsa. Vi köpte thaimat och hyrde film, det blev 27 dresses. Filmen var jättebra! Thaimaten var också supergod,  jag hade en sån stor portion så att jag och Elsa delade på det till lunch. När vi hade sett 27 dresses klart såg vi Sex and the city, och ungefär 2 timmar efter det somnade vi. Vi hade jätteroligt, det måste vi göra om någon gång ;) Idag har jag inte gjort så mycket, gick hem från Elsa halv tre ungefär. Fattar inte att tiden kunde gå så snabbt, det kändes som klockan var 10. Isak ville ut i pulkabacken, så vi gick ut och åkte en stund. Kram, Clara :)

HM

NU kan man köpa inredningsaker på HM:s shop online. Det är riktigt fina saker! Älskar alla kuddar, dom är lite annurlunda. Det som också är bra är att det inte är så dyrt. Längtar tills det börjar säljas i butikerna. Så jag tycker att ni ska gå in på hm och titta!

Idag har jag klippt mig! Jag blev faktiskt nöjd, lagom långt(kort) blev det. Hoppas att det bli lite lockigt när jag tvättar håret också. Tror också att Elinor blev nöjd, hennes lugg blev jättefin! När vi klippte oss kom Viktoria, Elsa och Emelie och överraskade oss :-D Det kommer nog en för-och efterbild så ni får se hur det ser ut.
Nu ska jag börja med läxorna som är till i morn, kram!/Clara♥



Ingen toppendag

Idag har det inte varit en bra dag. Det började med att pappa väckte mig för tidigt, jag behövde sova den sista kvarten. När jag vaknade hade jag ont i huvudet, halsen och jag var alldeles täppt i näsan. Jag åt frukost och borstade tänderna, sedan kom jag på att jag hade väldigt bråttom. Fick skynda mig som en galning för att hinna göra mig klar innan Elsa kom. Sen gick jag och Elsa till skolan. På första lektionen var det matteprov, det gick inte bra. Min hjärna kändes helt tom och jag hann inte göra dom sista uppgifterna. På vår näst sista lektion fick vi tillbaka våra engelskaprov, jag fick ganska många stav-och slarvfel. Men den sista lektionen var faktiskt väldigt bra! Vi gjorde bara massage på varandra ;) Väldigt skönt. Efter skolan följde Elinor med mig hem, vi gjorde inte så mycket. Surfade lite, var med Isak och bara prata :) Imorgon ska jag och Elinor klippa oss, lite spännande att se hur jag passar i lite kortare hår. I morgon är det en studiedag, så vi ska få ledigt. Jätteskönt! //Clara♥


Ni fattar va ;)

Brunt


Titta vad många bruna (och fina) saker jag har hittat!

Jag börjar uppifrån:
Fransväska från lindex
Armband från indiska
Fickspegel med texten "armed and dangerous" från bluebox
Sandaler från topshop
Pilotglasögon från hm
Brunt(!) nagellack från forever21
Skärp från lindex
Mössa från forever21
Laptopdekoration från bluebox (Dom har massa andra snygga dekorationer för laptops och ipods)
Leopardmönstrade muffinsformar (hur coola?) från bluebox
Ploster som ser ut som ägg och bacon (dom är inte bruna, men jag var tvungen att ha med dom) från bluebox
Sist men inte minst, choklad! Också från bluebox

Ni ser att det mesta kommer från bluebox, det är bara för att det finns så fina och roliga saker där! Den där fickspegeln är så fin! Det finns fler sånna med olika motiv.



Prov, klippning, sommar!

Vi fick tillbaka kemiprovet på sista lektionen. 43,5 av 53 fick jag, gick sådär, okej i alla fall. Det var engelskaprov idag också, det gick nog ganska okej. Och på onsdag är det matteprov, det måste jag plugga till, jag får alltid fel på några uppgifter när jag skriver för kort och inte har med det man måste skriva.

NU har jag bestämt mig att jag ska klippa håret, till axlarna. Det växer ju ändå ut, så det är lite kul men förändring. Jag och Elinor ska nog klippa oss samtidigt, för att hon ska klippa sin lugg lite kortare. Jag längtar så mycket till sommaren! Igår tittade jag igenom alla sommarbilder, och då börjar man längta ännu mer. Det är varmt, man kan bada och sola, köpa fina sommarkläder, vara med kompisar, ha mysiga picknickar osv... Här är en liten bild från i somras :)


Hehe, jag och Linnea! :-D Jag ser väldigt glad ut på bilden!

Igår



Hejhej! Här kommer lite bilder.

1: Popcorn!
2: Jag
3: Ett hus jag håller på att redigera, ska lägga till lite mer blixtar och sånt. Sen kan jag visa her hela bilden.

Igår hade vi jätteroligt! Vi såg på Moulin Rouge och Happy Gilmore. Moulin Rouge var lite konstig, men slutet var väldigt bra. Happy Gilmore hade jag sett innan, men den är så rolig. Jag och Elli tog massor av kort, över 100 stycken. Det blev väldigt många fina kort på Elinor, men hon vill inte visa sitt ansikte i bloggen.

Alla hjärtans dag

Nu är jag med Elinor, vi har jätteroligt! Vi har precis ätit ugnspankaka och nu ska vi ta lite kort med Ellis fina kamera ;) Sen ska vi se Moulin Rouge på projektorn, hoppas att jag får i gång den, det är så många fjärrkontrollar och knappar! Vi lägger in dom bästa bilderna sen!Kram//Clara♥

Fin väska

Hejhej! Har precis ätit pizza och snart ska jag sätta mig i soffan och se på Let's dance. En myskväll ska det bli!
För en stund sen tittade jag in på Hm:s hemsida, och dom ska börja sälja saker till hemmet! Vad kul, jag såg att det fanns väldigt fina kuddar. Sen hittade jag också en fin liten väska. Billig och snygg, kan det bli bättre? Tror att jag ska köpa den om jag inte får en väska när jag fyller år (18 mars ;) )

Jag tittade på hur många besökare jag hade nyss, och jag har fått massa fler läsare! Vad glad jag blir :-) Jag kan inte säga att jag har många besökare, men mycket fler än tidigare. Ni kanske har märkt att jag har börjat uppdaterat lite oftare? Kram//Clara


Axellångt eller som jag har nu?


Jag har funderat på att klippa håret lite kortare, men jag vet inte om jag vågar. Jag är så trött på mitt hår, när jag har det utsläppt får jag alltid som små dreadlocks bak i nacken som är jättesvåra att borsta ut. Det skulle vara skönt att ha lite kortare hår, och kul att få lite förändring. Men vi får se, jag kanske klipper mig. Nicole är i alla fall jättefin i kort hår!

Idag var det ju alla hjärtans dag på vår skola, så vi hade en liten temadag. Vi sålde i cafet, pysslade och lite sånt. Kul att göra saker man inte brukar göra. Snart ska jag på friidrott, det känns som att det har blivit lite tråkigare än vad det brukar. Längtar inte längre till varje träning, men det är ändå kul. Men dansen är jätterolig, längtar jättemycket till varje lördag. Om jag skulle hinna skulle jag vilja gå varje dag typ :) Ska titta busstiderna sen åker jag till friidrotten, hejdå :)

Tjej


Idag är det tema-dag på vår skola, alla hjärtans dag tema. Undrar vad vi ska göra, pyssla och sånt tror jag. Så efter som det är alla hjärtans dag i morgon gjorde jag en liten teckning :) Tycker att den blev lite rolig. Alltid när jag ritar får dom väldigt stora läppar, bred näsa och ledsna ögon. Jag börjar om en kvart så måste skynda. Kram//Clara

Gul



På alla hjärtans dag har någon i skolan bestämt att alla i sjuan ska ha på sig något gult. Gult är fint, men det är liksom den ändå färgen jag inte har i min garderob. Eller juste, jag har en sverigetröja! Kanske inte så snygg men den får duga. Jag vill gärna hitta en fin senapsgul tröja, men tror inte att jag hinner köpa en till på fredag. Godnatt!/Clara♥

Spanska

Heej! Det har varit en bra dag idag, vet inte varför men jag gillar onsdagar. Elinor och jag gick hem till mig efter skolan för att träna till spanskaprovet, vi hade väldigt kul. Hoppas att våran spanskalärare har gjort ett lätt prov ;) för jag vet inte riktigt vad jag ska träna på. Viktoria skrev på sin blogg att vi har tre kapitel som vi ska träna på, hade ingen aning om det. Men jag får träna lite till och hoppas att det går bra. Jag har typ fått ett dansryck, ställer mig hela tide vid spegeln och börjar dansa dansen som vi gör på dansen ;) Det är så kul, men mitt rum är lite för litet. Krockar hela tiden in i saker.

För en stund sen hjälpte Emil mig så att en liten del av menyn ska sitta någon stans i headern istället, det kommer nog att bli bra. Men om han kan vill jag att han flyttar den lite längre ner.

Hejdå!//Clara
Blir kanske ett till inlägg lite senare ♥


Prov

Åh vad skönt, nu är kemiprovet avklarat! Gick lite bättre än vad jag hade trott, men jag skulle kunna pluggat lite, lite mer. Aja, skönt att det är över i alla fall. Men på torsdag är det spanskaprov, men det blir nog inte så svårt. Känns som jag bara skriver om prov, inte så kul. Haha, tillbaka till plugget :)


Vet ni vad det här är för jon då? :)

Forever21

Hoppsan, glömde att skriva ett inlägg, fast jag hade lovat. Idag är det skola i alla fall, kommer nog att vara en ganska vanlig dag. Tror inte att jag hinner skriva mer, har suttit vid datorn i snart i en halvtimma och bara surfat runt på olika hemsidor. Här nedanför är det lite fina saker från forever21. Väskan har jag redan haft en bild på i bloggen, men den är ju så fin! //Clara


Ps: Om någon vill prenumerera på min blogg är det bara trycka på den rosa saken till vänster (där det står att jag har en prenumerant) :)

Söndag

Hej! Ser ni att jag har gjort lite små förändringar på bloggen? Min lillebror fixade så att ni som besöker min blogg ska kunna pricka i hur ni kom till min blogg, det är lite kul att se. Sen hjälpte han mig också att göra rubrikerna på vänster sida lite finare, tack! Min lillebror har typ blivit en htmlnörd, det är bra, för du kan han hjälpa mig med saker på bloggen. Jag blir så glad, jag har fått jättemånga kommentarer! Och ett nytt besökarrekord fick jag också igår! Nu blir jag lite peppat att skriva fler inlägg :) Eftersom jag inte pluggade någon kemi igår måste jag göra det idag istället, det är så tråkigt och svårt. Men sånt måste man ju göra. Ett tråkigt inlägg blev det nu, men lovar att det blir ett till senare idag. Hugs//Clara :)

Mapp 6 bild 6

Hejhej! Igår var det tjejmiddag hos Emelie. Vi åt pizza, spela rappa kalja, prata, skratta och hade jättekul! Senare om jag hinner kan jag lägga in lite bilder.

Jag blev utmanad av Emelie att öppna mapp 6 i "mina bilder" och publicera kort nummer 6 och skriv om det. Sen ska man utmana 6 st till!


Okej, det här är en bild på mig och Elsa när vi gick i trean tror jag :) En brisfotograf var på vår skola och tog kompisbilder på dom i vår klass. Jag är tjejen till höger om ni inte vet hur jag ser/såg ut.  

Jag utmanar:
Elinor (Ellir)
Elsa (Elindgren)
Linnea (Linneape)

Okej, jag vet inte vem mer jag ska utmana. Så jag utmanar alla som läser det här inlägget! Hejdå, ska snart sticka till dansen//Clara

Analeigh


Bildkälla

Analeigh i top model har så fin hår! Lagom ljust och lite lockigt. Man blir ju nästan lite avundsjuk ;). Och så gillar jag hennes klädstil också ;) Snygg skjorta och snyggt peacehalsband!

Hej!

Jag vet att det var ett tag sen jag skrev någonting, men det har varit så mycket läxor. Jag har bara suttit vid läxorna hittils och när jag har skrivit klart det här inlägget ska jag börja träna lite kemi igen. Kemi är så svårt, massa kemiska förkortningar och sånt som är svårt att komma ihåg. Men det är bara att plugga på, annars kommer det inte att gå så bra. Sen är det spanskaprov också som jag måste plugga till, men det gör jag inte idag. Juste, nu när min kamera är fixad har jag bestämt mig för att lägga in mycket mer bilder på bloggen. Det blir nog lite roligare, om det inte bara är text.Jag brukar nästan aldrig kolla hur mycket besökare jag har, men nu när jag tittade såg jag att jag har fått lite fler besökare, kul! Egentligen gör det inte så mycket om jag inte har så många besökare, men ni får gärna kommentera när ni ändå kikar in ;) Tillbaka till läxorna, hejdå! :)

  
Prinsesskrona

Skiddag

Det har varit en jättebra dag! Jag klev upp klockan 5 på mogonen sedan körde mamma mig till skolan. Och när klockan var 6:15 ungefär startade bussen. Efter 3 timmar på bussen  var vi framme i Romme! Det var mycket snö, mycket mer än här. Det var jättekul att åka skidor, det var fint väder och bra snö i backarna. Det är en av dom bästa dagarna på länge :D När jag kom hem låg min kamera på köksbordet (som varit inlämnad på reperation), jag som trodde att jag aldrig skulle få se den igen. Vad glad jag blir! Jag ska vara mycket mer försiktig med den nu, lägga den i fodralet och inte göra dumma saker med den. Sen hittade jag också en (försenad) julklapp på köksbordet, som det stod Clara på. I paketet var det två biopresentkort för 600 kr :) Så nu kan jag se mycket bio! Nu ska jag sluta dagen med något som är lite tråkigare, läxor. Hejdå!//Clara

RSS 2.0