Hem Mode Bilder Allmänt Emils Design

Saker du kan göra för att reta upp folk

1) Vid lunch, sitt i din parkerade bil med solglasögonen på.
Peka på förbipasserande bilar med en hårtork. Se om de saktar in.

 

2) Sök dig själv via växeln. Försök INTE förställa din röst.

 

3) När någon ber dig om hjälp, Säg jag delegerar!


4) Varje gång någon ber dig att göra något, fråga om de vill ha
pommes frites till det?


5) Ställ sophinken på skrivbordet med en lapp med texten: Inkorg

 

6) Utveckla en onaturlig skräck för kontorsapparater, speciellt
datorer.


7) Häll koffeinfritt kaffe i kaffeautomaten i tre veckor. När
alla har kommit över sitt koffeinberoende, byt till espresso.
 
8) I minnesfältet på alla dina inbetalda räkningar skriv: För
sexuella tjänster


9) Avsluta alla dina meningar med: "I enlighet med profetian."

 

10) Använd inte punkt

 

11) Så ofta som möjligt: hoppa istället för gå.


12) Fråga folk vilket kön de tillhör. Skratta hysteriskt när de
har svarat.


13) Specificera att din drive in order är för att "ta med".

 

14) Sjung med på Operan


15) Gå på poesiafton och fråga varför dikten saknar rytm.


16) Häng myggnät runt ditt skrivbord. Spela band med djungelljud
hela dagarna.

 

17) Fem dagar i förväg talar du om för dina vänner att du inte
kan komma på deras fest för att du har huvudvärk.


18) Be dina arbetskamrater tilltala dig med ditt Gladiatorsnamn,
Rock Hard, eller varför inte Snöret......


19) När pengarna kommer ut ur bankomaten, skrik "Jag vann!","Jag
vann!"
"Tredje gången denna vecka!!!"


 

Mamma hittade listan på rixfm, lite rolig :) Idag var det ju skola, och direkt efter skolan var det dans. Kulkul. Idag har jag inte tänkt att göra något speciellt, bara ta det lugnt. I morgon är det friidrottsfest och på måndag åker jag till Romme! Det ska bli jättekul, jag brukar ju inte åka skidor så ofta. Snart måste jag också bestämma vad jag ska ha på mig, jag har ingen snygg skidjacka eller något, så jag får ta vad jag har. Hejdå//Clara


Chokladmuffins



Bildkälla:--->klicka här<---

Efter skolan följde Elinor med mig hem, vi bakade chokladmuffins. Dom såg väldigt goda ut, men vi smakade bara smeten. Det var gott i alla fall, det var väldigt mycket mörk choklad ;)

laredoute har dom väldigt fina gladiatorskor, hoppas att jag hittar ett par bra till sommaren som finns i rätt storlek. //Clara

 

Elli har ritat mig!


Titta vad Elinor gjorde, fin va! Väldigt fin tycker jag i alla fall! Titta in på hennes blogg vettja.
Efter skolan följde Elsa med mig hem, vi gjorde lite läxa och så. Snart ska jag ta bussen till friidrotten, på väg dit ska jag läsa lite engelska, har inte hunnit träna så mycket. Nu får jag bråttom //Clara

Gul mossa

En riktig slappardag har det varit idag. Har läst en massa twilight, damsugit hela huset, städat mitt rum, gjort läxor, tittat på tv och hållit på med datorn. Lite tråkigt, men ändå lite skönt. Ne, nu ska jag se top model. Hejdå//Clara

En bild från i somras. Vad jag längtar efter min kamera när jag tittar på alla kort jag har tagit.


Fina saker


Jag tror att jag har skrivit rätt vart sakerna kommer ifrån, men är inte säker.

Hejhej!

Hej! Tjugo över tolv var det dans, lika kul som vanligt :) Efter dansen åkte jag och mamma till täby centrum. Jag ville hitta ett par byxor jag kan ha på dansen, men jag hittade ett par jeans istället. Ett par vanliga blå jeans från hm, 198 kronor. Väldigt billiga, men väldigt sköna. Sen hann jag inte gå på så många fler affärer. Vi köpte chokladbollar och morotskaka med oss hem, mm vad gott. Nu väntar Isak, vill dansa med mig :) Hejdå! //Clara

James Morrison & Nelly Furtado - Broken Strings (Airto Cover )



Oj, oj, oj vad bra! Har lyssnat på den här typ 50 gånger nu. Visste inte man kunde vara så bra!? Gillar orginalet också, men jag tror nästan att han som sjunger här uppe är lite (mycket) bättre.

Sovmorgon

Halloj! Varje gång det är sovmorgon är jag tvungen att ringa Elinor och fråga om vi verkligen har sovmorgon, att det är helt säkert. Och för en stund sen ringde jag henne, och det var helt säkert att vi har sovmorgon till 9:25, skönt! Igår efter skolan lånade jag andra delan av twilight på biblioteket och jag kan inte sluta att läsa den. Jag håller på att läsa en annan bok också som är bra, så jag får väl läsa varanan dag eller nått. Men idag blir det twilight, det var så spänande när jag slutade att läsa. Jag lovar att det blir ett till inlägg senare idag //Clara :)

Hej på er



Min nya tröja från weekday, cheapmonday och ett guldigt halsband från Elinor hade jag på min i måndags. Måste köpa ett par nya brallor snart...lite håliga.

Jag har blivit så dålig på att uppdatera så jag är tvungen att skriva "Igår gjorde jag...." hela tiden. Igår var jag i alla fall med Viktoria, Elsa och Elinor. Vi såg Step up, det var en jättebra dansfilm! Jag kan nästan inte sitta stilla när jag ser den. Den var rolig, och ibland lite sorglig. Någon gång ska jag försöka att se Centerstage, det är också en dansfilm som ska vara bra. Idag var det en helt vanlig onsdag, har inte så mycket att skriva om idag. Nu blir det läxa ett tag, hade bestämt att jag inte fick sitta vid datorn när jag kom hem efter skolan, men det gick inte så bra. Hejdå! :)

STan

Tänkte bara berätta vad jag gjorde i söndags, jag var med Elinor i stan. Båda vi två är så dåliga på att hitta så vi höll oss längst drottningatan. Där finns ändå mina favoritaffärer. På weekday köpte jag en vit och svartrandig tröja och Elinor köpte ett par fina cheapmonday. Jag lägger upp en bild på tröjan sen. Jag hade också tänkt att köpa ett par jeans men jag hittade inga som satt bra.

Igår gjorde jag inget speciellt, en ganska vanlig skoldag. Efter skolan klippte jag sönder gamla hm katalogen för att göra ett fint bokpapper. Oj, oj nu ser jag att jag får bråttom..hejdå!     

2 bilder

Hejhej! Idag har jag inte gjort något speciellt, bara varit i skolan. Vi hade svenskaprov, spelade pingis, räknade area och läste i bibeln, ungefär det. Men här är två kort från igår, när jag var med Elsa, Elinor och Vickan :-)


Jag längst till vänster, Elsa i mitten och Vickan till höger. Och Elinor står bakom kameran! :-)

Header


När jag inte har något att göra gör håller jag på i photoshop, och nyss gjorde jag klart den här headern. Jag undrar om  någon vill ha den? I så fall skriver du bara en kommentar i det här inlägget (att du vill ha den). Först till kvarn.Dom gula rutorna ska se ut som post it lappar, men jag vet inte om jag lyckades...Du får bestämma vad som ska stå, på dom ställena jag har skrivit. Jag kommer inte att lägga in den på din blogg, utan jag skickar den bara. Så får du lägga in den själv. Om du behöver hjälp gå in här, annars kanske jag kan hjälpa dig lite.  

the killers-human

 
Det här är min favoritlåt just nu, jag blir glad när jag hör den och jag kan inte låta bli att sjunga med. Are we human or are we dancer...

Clara, Elsa och Elinor

Efter skolan gick jag, Elinor och Elsa hem till Elsa. Först gjorde vi inte så mycket. Sen tyckte Elsa att vi skulle sminka oss knäppt, så det gjorde vi också :) Jag hade mycket rouge på kinderna. Sen så hade jag massa svart ögonskugga på ögonbrynen, det blev väldigt svart. Såg lite konstigt ut eftersom jag har ljusthår, såg ut som en grottmänniska. När vi hade sminkat oss klart bar vi ut täcken och kuddar på hennes balkong, där spelade vi uno och drack te, det var jättemysigt! Jag skulle kunna sitta där hur länge som helst. Men jag hade friidrott så jag var tvungen att springa hem. Jag drog ner mössan så att man inte kunde se mina grottmänniskoögonbryn. När jag kom hem försökte jag att tvätta bort dom, men fick inte bort allt. Så jag fick åka till friidrotten med mina svarta ögonbryn ;-) Det var väldigt länge sen jag gick på friidrotten, så nu har jag världens sämsta kondition, men det gick bra ändå. Juste, Let's dance är ju nu! Ska se det, ska bli kul att se blondinbella :) Hejdå! //Clara

Headrar

Jag har haft ganska många headers/headrar, så jag tänkte att jag kunde visa dom. Det är kul att se på alla som jag har gjort, man ser att jag har blivit bättre. Nu får ni säga vilken ni tycker är finast! :)

1. Jag hade precis kommit på hur man satt in en header i bloggen, men jag hade inte kommit på hur man gjorde den större. Gjorde den i paint.

2. Ville ha lite förändring, så jag gjorde en till.

3. Min snälla lillebror gjorde en header åt mig i gimp, han hjälpte mig så att headrn kunde bli lite större.

4. Jag gjorde en egen header i paint, blev ganska nöjd med den. Det är bilder på sånt jag gillar.

5. Den här hade jag ganska länge, tyckte att den var fin för att vara gjord i paint :)

6. En av min första som jag gjorde i photoshop, men jag bytte ganska snabbt för att den var så mörk.

7. Det blev en väldigt ljus efter den mörka :)

8. Den här gillade jag väldigt mycket. Jag hade lärt mig hur man gjorde skuggor och sånt.

9. En av favoriterna, hade den väldigt länge (jämfört med dom andra). :D

10: Vet inte om jag har haft den i bloggen, men jag lägger in en bild på den ändå.

11. Den här har jag på min gamla blogg nu. Jag gjorde den när Elsa var hemma hos mig, hon har en header på hennes blogg nu som är i ungefär samma stil.

12. Guld, brun och beige gillade jag då.

13. Den här hade jag innan jag bytte till den jag har nu, ganska enkel.

14. Den jag har nu! Tycker att den blev lite rolig :)

Mycket tid på mig

Oh, vad skönt att det är sovmorgon! Det är en och en halv timme kvar tills jag börjar och i vanliga fall skulle det bara vara 15 minuter kvar. Jag vet inte vad jag ska göra på när jag har så mycket tid på mig...bädda sängen extra fint med överkast och kuddar hinner jag i alla fall.




NY Design

Heej! Förlåt att jag inte har skrivit på ett tag, har liksom haft andra saker att göra...Tex har jag gjort om designen på min blogg! Vad tycks? Jag tycker faktiskt att den blev ganska bra. Någongång ska jag också försöka lägga upp bilder på alla "headrar" jag har haft på mina bloggar, kanske lite kul :)

Idag var det första skoldagen efter jullovet. Väldigt kul att träffa kompisarna och så, men det känns lite sorgligt att lovet är över, hehe. Nu väntar mamma på datorn så det är bäst att jag slutar, hejdå! // Clara :) 

Dodgeball

Hejhej! Håller på att se Dodgeball, men nu är det pause så jag tänkte att jag kunde skriva ett litet inlägg. Idag har jag varit med Elinor och Elsa! Vi var i garaget och spelade pingis, ett tag i alla fall. Sen började vi att leka med alla pingisbollar som låg på golvet ;) Vi kom också på andra "lekar"/tävlingar som man kunde göra med bollarna :P Kan lägga in några bilder sen.
Sen så har jag också anmält mig till skolaresan till romme alpin idag, det ska bli jättekul! Nu ser jag att filmen har börjat så jag ska ta och sätta mig igen, hejdå!

RSS 2.0